Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akan suyu kesmek

Rüyada akan suyu kesmek

Rüyada akan suyu kesmek işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine, ancak daha sonra işlerinin yakın zaman içinde eskisinden de daha iyiye gideceğine, başarısızlığa, karamsarlığa ve hayal kırıklığına, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada akan suyu kesmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki insanlarla değişik olaylar yaşıyabilirsiniz.

Rüyada akan suyun önünü kesmek hileye ve fesada başvurmayacağına, deyim yerindeyse elinin döneceğine, kişinin çalıştığı yerde hakkında çıkarılan laf, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada akan suyu kesmek kardeşlerin birbirine destek vereceğine, bu destek sayesinde birçok değişim yaşanacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, sağlık sorunları yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada akan duru su görmek maddi olarak çok iyi bir durumda olacağına, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına alamet eder.

Rüyada çeşmeden akan temiz su görmek maddi kayba uğrayacağına, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada şelale gibi akan su görmek başın borçlularla belaya gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, tüm kederinin uçup gideceğine tabir olunur.

Rüyada akan çamurlu su görmek evliliğinde hem gerçek sevgiyi, tutkuyu, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, olayın dışında kalanların da üzülerek etkileneceğine, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine bu sayede de ticaret hayatında aranan özelliklerde kimselerden olacağına işarettir.

Rüyada dağlardan akan su görmek çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, kolaylıklarla karşılaşacağına, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, mevki edineceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kirli akan su görmek iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına, işlerinin kötüleşeceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments