Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada musluktan akan suyu kapatmak

Rüyada musluktan akan suyu kapatmak

Rüyada musluktan akan suyu kapatmak tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, kafasının ve içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, şöhret ve itibar kazanacağına, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına rivayet eder.

Rüyada musluktan akan suyu kapatmak gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde kalabalık bir ortamda istediğiniz kimselerle birlikte olmanız olasıdır.

Rüyada musluktan akan suyu kapatmak her şeyin yolunda gideceğine, parasını ve malını kaybedeceğine, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine rivayet eder.

Rüyada akan musluk kapatmak uzun süre kendini toparlayamayacağına, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, kişinin artık rahat bir nefes alacak kadar iyi bir duruma geleceğine rivayet eder.

Rüyada boşa akan musluğu kapatmak fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına aynı zamanda tez vakitte maddi durumunun iyileşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, geçim derdine düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada akan musluğu kapatmak aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine rivayet eder.

Rüyada su akan musluk görmek içinin kıpır kıpır olacağına, kısa sürecek bir işe gireceğine, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine ve aile huzurunun da kaçacağına işaret eder.

Rüyada musluktan akan su görmek ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına işarettir.

Rüyada muslukta akan su görmek dünya işlerinden uzaklaşmaya, Allah’a yakın olmaya, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, rahat bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada musluktan akan su içmek önemli bir makama terfi alacağına, atılacak adımlar ile yeni işlere girileceğine ve kazancın arttırılıp uğranılacak zararlara karşı önlem alınacağına, sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments