Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada araba bozulmak

Rüyada araba bozulmak

Rüyada araba bozulmak ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, çok büyük miktarda kazanç getireceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, kişinin muradına ereceğine ve hayattan yana en büyük beklentisini yaşama şansına nail olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, bekar iseniz bir kadınla yakınlık kurmaya işaret eder.

Rüyada araba bozulmak gördüyseniz:

  • Sağlığınıza dikkat etmeniz gerekiyor.

Rüyada arabası bozulmak özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, maddi açıdan iş hayatında zarar getirecek bir konu ile ilgili olarak çok temkinli adımlar atılacağına, pek çok hayal kırıklığı yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada araba bozulmak ortaklar varsa onlarla daha iyi bir uyum içinde çalışılacağına, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, hayal edilen herşeye kavuşacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine işaret eder.

Rüyada arabasının bozulduğunu görmek sıkıntılarının sorunlarının biteceğine, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada araba bozulduğunu görmek eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada düğününün bozulduğunu görmek işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına işaret eder.

Rüyada psikolojinin bozulduğunu görmek parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine alamet etmektedir.

Rüyada işinin bozulduğunu görmek işlerinden feragat edeceğine, ayağının tökezlemeyeceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve hayatının geri kalanında şansının ve bahtının açık olacağına rivayet eder.

Rüyada bekareti bozulmak maddi ve manevi olarak çok zarara uğranacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, daha büyük miktarlarda paralar kazanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments