Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fotoğraf makinesinin bozulduğunu görmek

Rüyada fotoğraf makinesinin bozulduğunu görmek

Rüyada fotoğraf makinesinin bozulduğunu görmek büyük bir hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, bununla yüceleceğine, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına, mutluluğunun büyüyeceğine, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, kısmetinin bollaşacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine delalettir.

Rüyada fotoğraf makinesinin bozulduğunu gördüyseniz:

  • Aşk konusunda bir gerilim yaşayabilirsiniz.

Rüyada fotoğraf makinesinin bozulduğunu görmek kudretli ve hikmetli kimse olacağına, çok büyük üzüntülerin yaşanmasına sebep olacağına, rahatının ve sağlığının bozulacağına, kazancının düşeceğine yorulur.

Rüyada çamaşır makinesi bozulduğunu görmek pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine ve sıkıntıların son bulacağına, evine bereket geleceğine ve bahtının açılacağına, dertlerin ve sorunların bir şekilde aşılacağına delalettir.

Rüyada çamaşır makinesinin bozulduğunu görmek onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına, çok huzurlu ve güzel bir yuvaya sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bulaşık makinesinin bozulduğunu görmek zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, ayağına gelen şansı tepmeden, doğru adımlar atacağına rivayet eder.

Rüyada fotoğraf makinesi almak zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, ağız tadının ve moralin bozulacağına, artık daha dikkatli davranacağına ve böylece daha rahat edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada fotoğraf makinesini kırmak kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine alamet eder.

Rüyada fotoğraf makinesiyle fotoğraf çekmek sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, rüya sahibinin uzun bir zamandan sonra derin ve rahat bir nefes alacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine işarettir.

Rüyada fotoğraf makinesinin kırıldığını görmek insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına, hayatın keyifli bir hale geleceğine, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments