Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada abdestin bozulduğunu görmek

Rüyada abdestin bozulduğunu görmek

Rüyada abdestin bozulduğunu görmek daha huzurlu ve mutlu bir evlilik sahibi olunacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, yeşil takım elbise giymek ise kişinin ani bir yolculuğa çıkacağına, günden güne kazancının artacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, atılan her adımda daha zor günlere yüründüğüne ve bu şekilde devam eden sorunların yakında rüya sahibinin atacağı akıllıca ve doğru adımlar sayesinde normale döneceğine, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada abdestin bozulduğunu gördüyseniz:

  • Bazı konularda ısrarcı olmamakta fayda var.

Rüyada abdestin bozulduğunu görmek mutluluğunun katlanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine işarettir.

Rüyada televizyonun bozulduğunu görmek anne ve baba için çok lazım olan birşey alınacağına, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada yoğurdun bozulduğunu görmek eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, eğer bu rüyayı gören kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, işinde çok önemli noktalara gelmeyi başaracağına, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının kızlığının bozulduğunu görmek işten ve güçten el etek çekileceğine, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, aile hayatında sevinileceğine yorulmaktadır.

Rüyada fermuarın bozulduğunu görmek yol göstereceğine, tecrübelerini aktaracağına, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, sorunlarının biteceğine işaret eder.

Rüyada düğününün bozulduğunu görmek onun el vermesi sayesinde borcundan, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına, önüne çıkan engellerden yılmayacağına, bolluğun ve bereketin artacağına işarettir.

Rüyada yumurtanın bozulduğunu görmek büyük çaba sarfedeceğine, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, kendisine verilen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak işlerinde daha büyük çalışmalar ortaya koyacağına, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına işarettir.

Rüyada bakireliği bozulmak sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, huzur içinde yatacağına, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments