Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saatinin bozulduğunu görmek

Rüyada saatinin bozulduğunu görmek

Rüyada saatinin bozulduğunu görmek iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, bu iş sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine, inancının eksileceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, sorunlarının ve üzüntülerinin artacağına, üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine tabir olunur.

Rüyada saatinin bozulduğunu gördüyseniz:

  • Mücadele ya da rekabet gerektiren işlerle ilgilenebilirsiniz.

Rüyada saatinin bozulduğunu görmek hayatı boyunca hep sevileceğine, saygı göreceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, bir sebeple çok zor günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada saatin bozulduğunu görmek iş projelerinin gerçek olacağına, çok mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olacağına, kişinin çevresinde zenginliği ile nam salacağına delalettir.

Rüyada gözün bozulduğunu görmek hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, kendisini üzen durumlardan uzak kalıp, hayatın iyi yanlarına bakmaya çalışarak, daha pozitif biri olacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının bekaretinin bozulduğunu görmek ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, bazı kayıplar olabileceğine, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yemeğin bozulduğunu görmek başkalarının malına göz dikeceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine, hem de hayat boyu pek çok insana önderlik edecek olan rüya sahibinin, vicdanıyla, insanlığıyla herkese örnek olacağına tabir olunur.

Rüyada kızlığın bozulduğunu görmek geçim derdinin baş göstermeyeceğine, borç ödemeye, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere yakın bir zamanda kavuşacağına yorulur.

Rüyada turşunun bozulduğunu görmek ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, çok uzun sürmeyecek sıkıntılı bir dönem atlatacağınıza, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kapı kilidinin bozulduğunu görmek rüya sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına, daha huzurlu ve mutlu bir evlilik sahibi olunacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments