Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arabasının bozulduğunu görmek

Rüyada arabasının bozulduğunu görmek

Rüyada arabasının bozulduğunu görmek makbul olandan vazgeçmeyeceğine, doğru ve kişiyi geleceğe en güvenli yollardan taşıyacak kararların alınacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, fakir fukaraya yardım edileceğine ve bu sayede bol bol hayır duası alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, sağlıkla ilgili yaşanan bir sorunun düzeleceğine ve rahat  bir nefes alınacağına, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, kazancın her daim artacağına tabir olunur.

Rüyada arabasının bozulduğunu gördüyseniz:

  • Yalnız bunu fazla ciddiye alarak ek sorumluluklar yüklenmeyin.

Rüyada arabası bozulmak hem gelirinin hem de rütbesinin kendisini tatmin edecek ve emeğinin karşılığını verecek düzeyde artacağına, kazancının ve mutluluğunun yerinde olup, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine işarettir.

Rüyada araba bozulduğunu görmek sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, dünya malı edineceğine ve daha rahat bir yaşama kavuşacağına, sahip olduklarını boş işlerle uğraşmaktan dolayı kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada arabasının bozulduğunu görmek yüzlerin asılacağına, isteklerini elde ederken zorluk çekmeyeceğine, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına inanılır.

Rüyada araba bozulmak isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine ve herkesin el sıkışıp barışacağına, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına yorulur.

Rüyada etin bozulduğunu görmek sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, uzun bir süre boyunca rahatsızlık yaratacak bir kişinin iş hayatında sürekli rüya sahibinin karşısına çıkacağına, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine yorulur.

Rüyada kızlıgı bozulmak para sıkıntısı çekmeyeceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, yaşam tecrübesi edineceğine ve gerek mesleğinde gerekse hayat okulunda öğrendiklerini insanlara aktaracağına, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada cep telefonun bozulduğunu görmek eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine ve sıkıntılarından kısa zamanda kurtulacağına, iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, bu yüzden bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine yorulur.

Rüyada bakireliği bozulmak elinden gelen her türlü yardımı göstererek pek çok hayır duasına kavuşacağına, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, belalı kimselerle karşılaşacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments