Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nişanın bozulduğunu görmek

Rüyada nişanın bozulduğunu görmek

Rüyada nişanın bozulduğunu görmek sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, üzüleceğine ve kaçırdığı fırsatlardan ötürü kendisini çok hırpalayacağına, mutluluğunun daim olacağına, yaptığı işlerin küçümseneceğine ve değer verilmeden yaşanacak bu hayatın kişiyi psikolojik açıdan zorlayacağına, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, moralinin, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada nişanın bozulduğunu gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle vakit geçirmeniz duygusal anlamda size iyi gelip bazı konularda ilerlemenizi kolaylaştırabilir.

Rüyada nişan bozulduğunu görmek hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, kendi tecrübelerini aktararak kişiyi ticaret hayatına hazırlayacağına rivayet eder.

Rüyada nişanın bozulduğunu görmek sıkıntılarının ve sorunlarının artacağına, çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına işaret eder.

Rüyada düğününün bozulduğunu görmek malını ve canını riske edeceğine, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına ve bu kadar sorun varken daha kötü ve düzensiz bir dönem geçireceğine delalettir.

Rüyada saçı bozulmak elindekileri de yitireceğine, çok sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olunacağına, gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına delalet eder.

Rüyada buzdolabının bozulduğunu görmek ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, fırsatları önceden görüp kişinin geleceği için çok doğru yatırımlar yapacağına, sorunların biteceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada araba bozulduğunu görmek sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, büyük beklentiler içerisine girmesi nedeni ile yaşadığı hüsranın kendisini çok sarsacağına, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına delalet eder.

Rüyada kızlıgı bozulmak yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada cep telefonunun bozulduğunu görmek hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, yapayalnız ve kötü hissedeceğine, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments