Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada televizyoncu görmek

Rüyada televizyoncu görmek

Rüyada televizyoncu görmek atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine, hayal ettiği ve aynı zamanda da hak ettiği yerlere geleceğine, sıkıntının günden güne artacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine ve çok uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına, hayatının kolaylaşacağına, rahatının da yerine geleceğine, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına inanılır.

Rüyada televizyoncu gördüyseniz:

  • Mevcut çelişkili durumlardan kurtulmak için yaratıcılığınızı kullanmanız gerekiyor.

Rüyada lcd televizyon görmek rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, borçlanacağına, rüya sahibini çok heyecanlandıracak ve büyük firmalar arasına adını yazdırmasını sağlayacak işlere imza atacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeni televizyon aldığını görmek birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine, iş kaybı yaşanacağına, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına delalettir.

Rüyada televizyon sehpası görmek canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu rüya sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına işaret eder.

Rüyada televizyonda kabeyi görmek karşısına çıkacak pürüzlerin kendisini yıldıramayacağına, eline çok hayırlı ve güzel fırsatlar geçeceğine, elini tutup, gözünün yaşını sileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada televizyon izlemek çok büyük ve hayırlı bir karar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada televizyon kırdığını görmek üzüleceğine, umduğunu bulamayacağına, sevinçli bir haber alınacağına, kendisi ile gururlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada televizyon kumandası görmek güleceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına, ancak sonuçların beklediğinin aksine olumsuz şekilde gelişeceğine, işlerin sürekli büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birden fazla televizyon görmek sevdiği kimseden hayır göreceğine, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments