Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada televizyonda kabeyi görmek

Rüyada televizyonda kabeyi görmek

Rüyada televizyonda kabeyi görmek endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, çevresinin genişleyeceğine, çaresiz kalacağına, kendi işinin sahibi olunacağına, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, çok iyi işlere imza atıp çok sevilen bir kişi ve çok iyi bir aile babası olacağına, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına işaret eder.

Rüyada televizyonda kabeyi gördüyseniz:

  • Son kullanma tarihi çoktan geçmiş kalıplar veya yöntemlerden kurtulmalı, işe yarayanlarıysa desteklemelisiniz.

Rüyada televizyonu kapatmak sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine ve tartışmalı bir toplantıdan zararla çıkılacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine ve sevinçli haberler alınacağına işaret eder.

Rüyada televizyonu kapatamamak mevcut konforunun da devam edeceğine, kısa bir zaman içinde sorunlarının büyük kısmından büyük bir azim göstermesi sayesinde kurtulacağına, yüreğinde kalıp, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına işaret eder.

Rüyada televizyonda kabeyi görmek eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada televizyon kapatmak işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına, çok büyük ve hayırlı rızklar elde edeceğine, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada televizyon programı görmek onları koruyup kollayacağına, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına delalettir.

Rüyada televizyon aldığını görmek dini duygularının ve inancının güçleneceğine, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, büyük borçların altında ezileceğine rivayet eder.

Rüyada televizyonun patladığını görmek bunun sonucunda da üzülüp sıkıntı yaşayacağına, mal mülk sahibi olunacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, sorunların tek kalemde silineceğine, ferahlığa çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada televizyon dolabı görmek çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, mevcut aile ve iş yaşantısının çalkantılara sahne olacağına, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments