Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada televizyon kırdığını görmek

Rüyada televizyon kırdığını görmek

Rüyada televizyon kırdığını görmek endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine ve rahat bir nefes alınacağına, eskisi gibi birlik, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına, kişinin evlatlarının artacağına, şeref ve rütbeye, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına rivayet eder.

Rüyada televizyon kırdığını gördüyseniz:

  • Başlamak üzere olan bir macerayı test edebilirsiniz.

Rüyada televizyon kırdığını görmek tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine, çalışmalarının karşılığını alacağına, yalan söylemeye delalet eder.

Rüyada birinin yumurta kırdığını görmek hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını teker teker çözüme kavuşturacağına, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına işarettir.

Rüyada taş kırdığını görmek iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, fikirlerinin can bulacağına, işlerin yoluna gireceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, yol göstereceğine, tecrübelerini aktaracağına tabir olunur.

Rüyada kırda gezmek ömrü boyunca mutlu olacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına rivayet eder.

Rüyada fındık kırdığını görmek çok büyük miktarda para elde edeceğine, bu para ile girdiği işlerden çok zengin ve mal mülk sahibi biri olarak çıkacağına, ele geçen kazancın günden güne azalacağına, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine ve hayırlı bir kısmet ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada bit kırdığını görmek kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına, stres nedeniyle uzun zamandan beri yaşanan bir sağlık sorununun tedavisi için bir hekime başvurulacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada birini kırdığını görmek kişinin rızkını kazanmak için hiçbir zaman zorlanmayacağına, çok hayırlı işler için vermesi gereken kararı vermekte geç kalacağına, daha müreffeh zamanlar geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kalem kırdığını görmek iş hayatında iflasın eşiğine gelineceğine, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, insanların afiyet bulacağına, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments