Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni televizyon aldığını görmek

Rüyada yeni televizyon aldığını görmek

Rüyada yeni televizyon aldığını görmek kişi elini neye atarsa sonucun en iyisi olacağına, çok mutlu olacağına ve çok sevineceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, güzel günlerin yaklaştığına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, iş ile ilgili düzeltmeler yaptıktan sonra aile için çok güzel şeyler yapılacağına, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine ve bundan sonra da çok çalışıp emeklerinin karşılığı olarak bolluk, bereket, rahatlık, konfor ve lüks içinde yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeni televizyon aldığını gördüyseniz:

  • Bir sosyal etkinliğe katılabilir, insanlarla güzel konuşmalar yapabilirsiniz.

Rüyada yeni televizyon aldığını görmek büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, rüyayı gören kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına ve bu sayede hayal edilen yere hızlı bir şekilde gelineceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine rivayet eder.

Rüyada televizyon aldığını görmek ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, hayatının düzene gireceğine, ticaretinin açılacağına, kişi ne kadar tedbir alırsa alsın bir türlü istediği sonuca ulaşamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeni bir televizyon almak insanlar tarafından sevilip sayılmaya ve sağlıklı ve mutlu bir hayat geçirileceğine, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, kendisi için bazı planların kurulduğuna, bu yüzden kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, dertlerinin sonunun geleceğine delalet eder.

Rüyada yeni televizyon görmek yaşamının tazeleneceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, dost ve akrabaların şaşırtılacağına tabir olunur.

Rüyada yeni araba aldığını görmek yakaladığı bu şansın garanti olacağına ve hayat boyu süreceğine, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına ve yaşanabilecek büyük sorunları ortaya çıkmadan yokedeceğine, eline güzel fırsatların geçeceğine delalet eder.

Rüyada yeni beyaz araba aldığını görmek herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine yorulur.

Rüyada birinin yeni araba aldığını görmek maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine tabir olunur.

Rüyada yeni eşya aldığını görmek üzüleceğine ve yıpranacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine ve eline geçen cüzi miktarda kazanç ile zararı az da olsa kapatmaya çalışacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments