Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada televizyon izlemek

Rüyada televizyon izlemek

Rüyada televizyon izlemek kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, borçların hafifleyeceğine, gücünü, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, sorunlarının çözüleceğine, dertlerinin biteceğine, sağlığının yerine geleceğine, dileklerinin de kabul olacağına, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada televizyon izlemek gördüyseniz:

  • Zorlu durumlarla uğraşmanız veya cesur denemeler yapmanız gerekebilir.

Rüyada sevgiliyle televizyon izlemek iftirayı atan kişinin ortaya çıkarılması ve iftiranın gerçek olmadığının ispatlanması konusunda elinden gelen herşeyi yaparak gerçekleri insanlara göstereceğine, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada televizyon izlediğini görmek istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine alamet eder.

Rüyada televizyonda film izlemek kazandığı paralar ile çeşitli yatırımlar gerçekleştireceğine, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada televizyonda maç izlemek girilecek olan işlerde deyim yerindeyse altın harflerle adını yazdıracağına, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine, hatalı davranışları yüzünden ikaz edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada televizyon izlemek zor ve karamsar günler geçireceğine, atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine delalettir.

Rüyada kendini televizyonda izlemek üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, yıpranacağına, strese gireceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına delalet eder.

Rüyada küçük televizyon görmek onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine ve bol hayır duaları alınacağına, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına ve maddi zorluklar yaşaması yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, şansının, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına tabir olunur.

Rüyada televizyonu kapatamamak herkesin gönlünü kazanacak hayırlı bir iş yapacağına, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments