Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada televizyon sehpası görmek

Rüyada televizyon sehpası görmek

Rüyada televizyon sehpası görmek çok daha iyi yerlere geleceğine, kinin ve düşmanlığın giderileceğine, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, sağlığının kötüye gideceğine, karar vermekte güçlük çekeceğine, zor bir duruma düşüleceğine, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, dertlerin ve sıkıntıların günden güne artacağına yorulmaktadır.

Rüyada televizyon sehpası gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki arkadaşlarınızdan biraz uzaklaşarak kafanızı dinlemeyi tercih edebilirsiniz.

Rüyada televizyon sehpası görmek ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, hem de rüya sahibinin hayatı ile ilgili daha çok problemle boğuşacağına işarettir.

Rüyada cam sehpa görmek maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine ve çok sevineceği bir olayla karşılaşacağına, kinin, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada kırık sehpa görmek aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada ahşap sehpa görmek malının ve parasının çoğalacağına, hayatına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine ve feraha er geç kavuşacağına, sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine ve çok başarılı işlere imza atacağına işaret eder.

Rüyada orta sehpa görmek günlerini hastanede geçireceğine, nazara geleceğine, kısmetlerinden olacağına, büyük parasal sorunların ve tartışmaların yaşanacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada yeni sehpa görmek gelirinin eksileceğine, rızkının azalacağına, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, hayalleri için savaştığı yolda bir an bile olsa umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine işarettir.

Rüyada sehpa silmek bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, hikmet sahibi olacağına, terslik yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada sehpaya oturmak görme ve alma şansına sahip olacağına, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments