Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lcd televizyon görmek

Rüyada lcd televizyon görmek

Rüyada lcd televizyon görmek aydınlık bir döneme girileceğine, ailesi içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşayacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, ailesiyle beraber uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, eşinin hamile olduğunu ve yakın bir zamanda doğum yapacağını öğreneceğine, aralarındaki ağız tadının bozulacağına, uzunca bir süre büyük sıkıntılar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada lcd televizyon gördüyseniz:

  • Evden yapılabilecek çalışmalar da söz konusu olabilir.

Rüyada eski televizyon görmek işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, en tepkedeki kimse olacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada televizyon programına çıkmak güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına bu yüzden hane içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçirileceğine, hayal edilen şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine işarettir.

Rüyada kırık televizyon görmek yaptığı işlerle çok ses etireceğine, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, kısmetli bir yıl geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kapalı televizyon görmek sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, rızkın, verimin, bolluğun ve bereketin artacağına, hakkında edilen dualar sayesinde işlerinin açılacağına yorulur.

Rüyada birden fazla televizyon görmek çok rahat edeceğine, söz sahibi olacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, hayırlı yollar keşfedeceğine delalet eder.

Rüyada evde televizyon görmek herhangi bir sıkıntı ya da sorun yaşamayacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, geleceğinin parlak ve güzel olacağına inanılır.

Rüyada televizyonda ünlü birini görmek sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, malının artmasına, bereketlenmesine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde zorluk çekmeden kavuşacağına işaret eder.

Rüyada televizyon görmek çıkacağı bir yolculuktan iyi anlaşmalar yaparak döneceğine ve ailesine maddi anlamda katkı yapacağına, zenginliğinin, konforunun artacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine, birçok kişinin hayallerini süsleyen mutlu ve huzurlu yuvaya sahip olunacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments