Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birden fazla televizyon görmek

Rüyada birden fazla televizyon görmek

Rüyada birden fazla televizyon görmek sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, maddi açıdan ferahlamaya, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına, hem rızkının artmasına hem de itibar edinmesine vesile olacağına, başarılarının artacağına, makamının yükseleceğine, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, sonrasında konuşarak sorunları çözeceğine delalettir.

Rüyada birden fazla televizyon gördüyseniz:

  • Alacağınız iltifat, takdir, tanınma v.b şeylerin tadını çıkartabilirsiniz.

Rüyada birden fazla televizyon görmek zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına tabir olunur.

Rüyada birden fazla beyaz köpek görmek hiç ummadığı bir anda çok daha kötü bir durumda kalacağına, hayatı boyunca rahat yaşayacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine delalettir.

Rüyada birden fazla siyah kedi görmek hayatına yeni anlamlar ve değerler geleceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına yorulmaktadır.

Rüyada birden fazla bebek emzirmek işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, bu sayede ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine rivayet eder.

Rüyada birden fazla bozuk para görmek iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına, ağır konuşmaları yüzünden bazı dostlarını kıracağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına işarettir.

Rüyada birden fazla gökkuşağı görmek kırgınların barışacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, dertlerin biteceğine, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına ve hayır getireceğine, yeni iş kollarına girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada birden fazla yüzük görmek herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, çok üzüntülü bir döneme girileceğine, bu olayların yaşanmasına sebep olan akrabalar ve arkadaşlar ile tartışma yaşanacağına işaret eder.

Rüyada birden fazla karınca görmek işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına ve bu dönem boyunca hak yolundan hiçbir şekilde ayrılmadan, şükrederek, sabırla hayatına devam edeceğine, hasret giderileceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments