Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada televizyon silmek

Rüyada televizyon silmek

Rüyada televizyon silmek sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, ağız tadının da hep yerinde kalacağına, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, ruhsal olarak etkileneceğine yorulur.

Rüyada televizyon silmek gördüyseniz:

  • Uzun vadeli amaçlarınızı gerçekleştirmek için çok sayıda yöntem denenmesi gerekebilir.

Rüyada televizyon silmek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, çok büyük zararlara uğrayacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına işaret eder.

Rüyada çok televizyon görmek engellerin aşılacağına, Allah’ın kendisine tabiri caizse yürü ya kulum demesi ile alıp yürüyeceğine, moral olarak çökecek olan kişinin ailesi ile arasında da maddi konularda sevimsiz tartışmalar çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada antika televizyon görmek ne yöne gideceğine, huzursuzluk içinde ve sorunlu günler yaşanacağına, küskünlük yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada televizyonu kapatamamak çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, onun için çok kıymetli olacak ve belki de hayati önem taşıyacak bir konuda kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir şey yapacağına alamet eder.

Rüyada banyoda televizyon görmek çok büyük atılımlar yapacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına alamet eder.

Rüyada televizyona bakmak çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına, borçlarının ödeneceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, inanarak destekleyenlerin de yüzünü kara çıkarmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada televizyon anteni görmek maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, ayağının tökezlemeyeceğine, zor günlerden geçeceğine işarettir.

Rüyada televizyonda haber görmek ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, yeni bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments