Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada televizyonda haber görmek

Rüyada televizyonda haber görmek

Rüyada televizyonda haber görmek tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, kafasına koyduğuna ulaşacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, başarılarının devamının geleceğine, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, sevinç içinde karşılanacak ve kişinin ailesini de ilgilendirecek bir haber alınacağına, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına işarettir.

Rüyada televizyonda haber gördüyseniz:

  • Bir kişi sizin bazı sorunlarınızın çözümünde önemli bir rol oyanayabilir.

Rüyada televizyonda haber görmek eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine rivayet eder.

Rüyada televizyon almak planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına, zor bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada televizyon satın almak yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, sorunların en kısa zamanda sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada televizyon izlemek anne baba dualarının alınacağına, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına işarettir.

Rüyada televizyonda maç izlemek aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine ve eline geçen kazancı Allah yolunda harcayacağına, kendisini işine vereceğine delalettir.

Rüyada televizyon seyretmek fenalıkta bulunmaya, elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada televizyon taşımak maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına, hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına rivayet eder.

Rüyada televizyon dolabı görmek çok karlı yatırımlar yapacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine, hayati tehlike içeren bu kazadan sonra işlerin aksayacağına, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments