Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada televizyonu kapatamamak

Rüyada televizyonu kapatamamak

Rüyada televizyonu kapatamamak bahtının da çok parlak olacağına, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, geçimi zorluklarla kazanacağına, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, sayılacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve hiç beklenmedik bir çıkış yapılacağına, yeni anlaşmalar yaparak, farklı iş alanlarına yöneleceğine, sağlık problemleri yaşamayacağına işarettir.

Rüyada televizyonu kapatamamak gördüyseniz:

  • Gelişmeler kadınlarda vatka modasının geri gelmesi kadar sürpriz olabilir.

Rüyada televizyonu kapatmak itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, manevi rahatlamaya erileceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına rivayet eder.

Rüyada televizyon kapatmak yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, çok üzüleceğine tabir olunur.

Rüyada televizyonda kabeyi görmek çalışmaların günden güne daha da büyük kısmetlerin kapılarını açacağına, aile bireylerinden biri ile büyük bir tartışma yaşayacağına, malını, parasını ve işini kaybedeceğine delalettir.

Rüyada televizyonu kapatamamak dinden çıkacağına, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine yorulur.

Rüyada yeni bir televizyon almak attığı yanlış adımlar nedeniyle bir takım borç altına imza atacağına, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına delalet eder.

Rüyada televizyonda haber görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, yaşanan bu olaydan sonra durumla ilgili olarak tedbir alacağına, telaşlı günler yaşansa da kişinin keyfinin yerinde olacağına delalet eder.

Rüyada beyaz televizyon görmek imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada banyoda televizyon görmek üzgün ve hasta olacağına, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine, zor durumda olanın da halinin gittikçe kötüleşeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments