Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada antika televizyon görmek

Rüyada antika televizyon görmek

Rüyada antika televizyon görmek sevdiği kişiler ile arasındaki bağların kuvvetlenmesini sağlayacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, kişinin yurt dışında da ismi bilinen önemli kişiler arasında bulunacağına, özellikle kişinin farkında olmadığı bazı tehlikeli durumlarda aile yakınlarının desteği ile yara bere almadan ve fazla zarara uğramadan olaylardan sıyrılacağına, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına ve büyük bir rahatlığa erileceğine alamet etmektedir.

Rüyada antika televizyon gördüyseniz:

  • Sizi rahatsız eden bazı kişileri tolere etmekte zorlanabilirsiniz.

Rüyada antika televizyon görmek kudretli ve hikmetli kimse olacağına, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına, çok iyi paralar kazanılacağına tabir olunur.

Rüyada antika biblo görmek onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, huzurun bozulacağına ve sıkıntılarla baş etmekte zorluk çekileceğine, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada antika tabak görmek konforlu bir şekilde ömür geçireceğine, hayatını ailesine adayacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine, bazı kayıplar olabileceğine yorulur.

Rüyada antika vazo görmek çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, kurulu düzeninin devam edeceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada antika ayna görmek üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına, atılan adımların boşa çıkacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, gelirinin azalacağına alamet etmektedir.

Rüyada antika avize görmek verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, sorunların hallolacağına, düşmanlarını bile affedeceğine delalettir.

Rüyada antika satmak kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, terfi alacağına, kafasına hiçbir şeyi takmadan, her zaman şükür içinde olacağına delalet eder.

Rüyada antika araba almak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, helal rızık elde edeceğine ve iş konusunda sıkılmayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments