Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada banyoda televizyon görmek

Rüyada banyoda televizyon görmek

Rüyada banyoda televizyon görmek hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine delalet eder.

Rüyada banyoda televizyon gördüyseniz:

  • Gerekenden fazlasını anlatmamalısınız.

Rüyada banyoda televizyon görmek insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada televizyonu kapatmak evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine, saygının ve iletişimin bozulacağına, kötü bir habere veya tehlikeye alamet etmektedir.

Rüyada kendini televizyonda izlemek borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, iş ile ilgili tüm sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına rivayet eder.

Rüyada tanıdığını televizyonda görmek özellikle küskünlükler söz konusuysa barış sağlanacağına, çok iyi yerlere geleceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, karşılıklı olarak fikir birliğine varılacağına delalettir.

Rüyada kapalı televizyon görmek yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, tüm dileklerinin gerçek olacağına, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine yorulur.

Rüyada televizyon programına çıkmak yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, uğranmış olan bütün zararların ortadan kalkacağına, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine işaret eder.

Rüyada televizyon hediye edildiğini görmek kimseden destek almadan başarı elde edeceğine, geçimini rahat şekilde sağlayacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeni televizyon aldığını görmek çok büyük atılımlar yapılarak üst mevkilerde bir yere terfi edileceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği ve bir türlü yapamadığı şeyleri yapacağına, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments