Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada televizyona bakmak

Rüyada televizyona bakmak

Rüyada televizyona bakmak kazancını arttıracağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, karşısına iyi insanların çıkacağına, yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, işsizlerin iş sahibi olacağına, kişinin güvenlik zafiyetlerini ortadan kaldırarak, sevdiklerini de koruyacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, takdir toplayacağına yorulur.

Rüyada televizyona bakmak gördüyseniz:

  • Konuşmalar sevdiğiniz kişilerle sorun yaşamanıza neden olabilir.

Rüyada televizyon bakmak müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği bir ortaklıkla birlikte kazancının artacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine tabir olunur.

Rüyada televizyona bakmak yeni bir ortama gireceğine, bu ortamda çalışmakta ya da işle ilgili adım atmakta çok zorlanacağına, kötü niyetli kimselerle yasalar çerçevesinde hesaplaşacağına, ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına tabir olunur.

Rüyada kırık televizyon görmek yüzünü güldüreceğine ve tüm dertlerini unutturacağına, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, işlerinin kapanacağına, gelirinin düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada televizyonun çalınması görmek rüyayı gören kişi bekar ise kısmetinin çıkacağına, ancak yine de çok daha mutlu zamanlar geçirilen eski dönemlerin mumla aranacağına, rüya sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına delalettir.

Rüyada büyük ekran televizyon görmek kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada televizyon kumandası görmek akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, hastalıkların yakınına uğramayacağına, en tepkedeki kimse olacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeni televizyon görmek rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, iş yerinde kıymetinin anlaşılamaması yüzünden kişinin mutsuz olacağına, elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına delalet eder.

Rüyada çok televizyon görmek olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına, kötü bir duruma düşüleceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments