Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada televizyon masası görmek

Rüyada televizyon masası görmek

Rüyada televizyon masası görmek çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine ve kariyerinde çok büyük bir adım atacağına, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, kısa bir süre içinde işlerin zorlaşacağına, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, zorluklarla boğuşulacağına, itibarda meydana gelecek değişikliğe, zenginlik elde edeceğine ve çevresindekilere göre hedefi on ikiden tutturacağına, parasının üstüne para ekleyeceğine, sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, elindeki imkânları seferber edeceğine işaret eder.

Rüyada televizyon masası gördüyseniz:

  • Evinizi ilgilendiren konulardaki düzenlemelere veya değişikliklere dikkatle yaklaşılması gerekiyor.

Rüyada televizyon masası görmek iş konusunda kısmetin açılacağına, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine alamet etmektedir.

Rüyada plazma televizyon görmek çapkınlıkları yüzünden eşi ile arasının açılacağına, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, yüzlerin asılacağına alamet etmektedir.

Rüyada televizyon sehpası görmek işinin gücünün de hep rast gideceğine, bunlar yetmezmiş gibi bir de sağlık sorunlarının başgöstereceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına yorulmaktadır.

Rüyada televizyonlar görmek çok kıskanacağı bir kişi olacağına, geçmişten gelen arkadaşlıkların taçlanacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine yorulmaktadır.

Rüyada televizyon tamir ettirmek zamanı daha doğru kullanmak için uğraşacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, yüksek makamlara geleceğine ve tuttuğunu koparmak gibi bir yeteneğinin ve zekâsının olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırık televizyon görmek çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, yılmayacağına ve vazgeçmeyeceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah beyaz televizyon görmek bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, başının ağrıyacağına, gelirinin eksileceğine inanılır.

Rüyada kapalı televizyon görmek bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, üzücü durumların kişiyi yıpratmasına izin vermeden yok edileceğine, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments