Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapalı televizyon görmek

Rüyada kapalı televizyon görmek

Rüyada kapalı televizyon görmek dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine, umutlarını yitireceğine, afiyette olacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, işlerinin rast gideceğine, kazancının çoğalacağına, daha sonra sevdiği tecrübeli bir kişinin vereceği fikirler sayesinde durumu düzelteceğine, hayat içinde çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, iyi gelir getiren işler yapılacağına yorulur.

Rüyada kapalı televizyon gördüyseniz:

  • Belli işlerinizi bitirebilmek için gereken zamanı ayırmanız gerekiyor.

Rüyada kapalı televizyon görmek çevresine karşı her zaman temkinli davranacağına, sermaye kaybedeceğine, masa başı bir işe girileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına inanılır.

Rüyada banyoda televizyon görmek gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine tabir olunur.

Rüyada tanıdığını televizyonda görmek lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada plazma televizyon görmek hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, sevilen birinin geleceğine rivayet eder.

Rüyada televizyon dolabı görmek bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada televizyonlar görmek gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski televizyon görmek ikili ilişkilerde üçüncü bir şahıs tarafından sıkıntı yaşanacağına, uğursuz kişiler ve olaylarla karşılaşacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada televizyon tamir ettirmek bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments