Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada televizyonlar görmek

Rüyada televizyonlar görmek

Rüyada televizyonlar görmek iyileşeceğine, toparlanacağına, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına ve parasal bir sıkıntıya yol açacağına ancak daha sonra gelecek bir yardım ya da alınacak bir destek sayesinde işlerin yoluna gireceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada televizyonlar gördüyseniz:

  • Rekabet hissi yaratan bir kişinin belli konularda ilerlemesi rahatsızlık yaratabilir.

Rüyada televizyon kapatmak kendisinin de günlerce bunun tedirginliğini yaşayacağına, yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, umutlarının kendisine hayır getireceğine inanılır.

Rüyada televizyonlar görmek eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, herkesin dikkatinin çekileceğine, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına rivayet eder.

Rüyada televizyon programı görmek yanlış anlaşılmalara mahal veren yaşantısına çeki düzen vermemesi halinde mevcut işinden de olacağına, itibarının ve makamının artacağına, hayatının, düzeninin, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına rivayet eder.

Rüyada televizyonun çalınması görmek başarısız ve mutsuz olacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, hak yolunu tutacağına, hayatının daha kolay, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada televizyon çıkmak ailesinin rızkını sağlayamaz hale geleceğine, büyük parasal bir kazanca sahip olacağına, yarınları için isabetli kararlar alacağına işaret eder.

Rüyada televizyon tamir ettirmek aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, gönül kapılarının açılacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, kısmetlerin çoğalacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada birden fazla televizyon görmek yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, aralarındaki bağlılığın ve sevginin daha da artacağına işarettir.

Rüyada kendini televizyonda görmek umutsuz olacağına, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments