Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırık televizyon görmek

Rüyada kırık televizyon görmek

Rüyada kırık televizyon görmek kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, maddi gücünün katlanacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, ihtiyaç duyulan bir paraya kavuşmaya ve sevdikleri ile beraber olan rüya sahibinin huzurlu olacağına, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine, ters giden durumların düzeltileceğine, iş konusunda büyük ve engin tecrübelere sahip bir kişi ile büyük bir ortaklık kurulacağına yorulur.

Rüyada kırık televizyon gördüyseniz:

  • Yeni yerler keşfedebilir, ilginç kişilerle tanışabilirsiniz.

Rüyada kırık televizyon görmek dünya mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, aile içinde kişinin hayat tarzı yüzünden kavgalar çıkacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada televizyon satın almak haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine, geçim sıkıntısına ve darlığa düşeceği işlere umut bağlayacağına, gelişmelerin olacağına işarettir.

Rüyada televizyonun patladığını görmek hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, gözü karalığı sayesinde de birçok işi yapmayı becererek zenginliği yakalayacağına, işinden ekmeğinden olacağına inanılır.

Rüyada televizyon satmak rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine ve sevdiği kişinin bir dediğini iki etmeyeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, yaşanan sıkıntıların ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada banyoda televizyon görmek kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, yeni yeni fırsatlara sahip olunacağına, sevgiyi ve hürmeti göreceğine rivayet eder.

Rüyada televizyon izlemek rekabet edebilme gücünün artacağına, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine delalet eder.

Rüyada televizyonda ünlü görmek rüya sahibi için yine önemli bir hale geleceğine ve bugün içinde bulunulan bir sorunun çözümü için çok sıkışılan bir zamanda çıkış yolu olacağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, çalışmasından arta kalan zamanda, eğlenceli mekânlara gideceğine tabir olunur.

Rüyada eski televizyon görmek çok daha iyi başarılar kazanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına, zor günlerin geride kalacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments