Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada televizyon tamir ettirmek

Rüyada televizyon tamir ettirmek

Rüyada televizyon tamir ettirmek zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, rahatının ve sağlığının bozulacağına, aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına, çok daha rahat bir hayata kavuşacağına ve kendinden emin bir kişi olarak yaşamına devam edeceğine delalettir.

Rüyada televizyon tamir ettirmek gördüyseniz:

  • Gereksiz memnuniyetsizliklerle kendi içinizi karartıyorsunuz.

Rüyada televizyon tamir ettirmek ilerleyeceğine, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, bu sayede sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada televizyon tamir etmek gerçeklikten uzaklaşacağına, anlaşmazlıkların, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, işlerinin bozulacağına, rızkının kesileceğine tabir olunur.

Rüyada televizyon tamircisi görmek uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, şöhret ve hayır getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada televizyon hediye edildiğini görmek karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, böylece hayatının kolaylaşacağına ve eksiklerinin giderileceğine, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada evin tamir edildiğini görmek yapılan işte çok zarar edileceğine, artık daha rahat, kolay ve güzel bir hayatı olacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada çizme tamir ettirmek üzerinde düşünülen bir çalışmanın büyük kazanç sağlayacağına, uzak bir yola gidileceğine ve üzüntü verici bir olay yaşanacağına, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına delalet eder.

Rüyada ev tamir ettiğini görmek dünyanın nimetlerinden de daha fazla faydalanabileceğine, bir sebeple yataklara düşeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine işarettir.

Rüyada tamir edilen ev görmek kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, çok hayırlı kısmetler ile tanışacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments