Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada plazma televizyon görmek

Rüyada plazma televizyon görmek

Rüyada plazma televizyon görmek hayırlı günler yaşayacağına, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, elindekilerle yetinmeyi bileceğine, hayırlı bir kısmetle evlilik yoluna girileceğine, aile hayatına adım atılacağına inanılır.

Rüyada plazma televizyon gördüyseniz:

  • Kısa bir yolculuk söz konusu olabilir.

Rüyada plazma televizyon görmek mutluluğunun katlanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, rahat edeceğine, refah düzeyinin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada plazma tv almak moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine ve ileride kendisi gibi herkesin itibar ettiği, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına işarettir.

Rüyada televizyon kaybetmek maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, müjdeli haberler ve beklenmedik teklifler alacağına rivayet eder.

Rüyada televizyonlar görmek sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına yorulur.

Rüyada televizyonda maç izlemek ardından konu üzerinde düşünüleceğine, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğini televizyonda görmek türlü musibetlerin kişinin peşinden geleceğine, maddi rahatlamanın yanı sıra gelirin bir kısmıyla yatırım yapılacağına, zor geçen bir dönemin yakın zaman içinde biteceğine işaret eder.

Rüyada bozuk televizyon görmek başarıya ulaşacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, moral bozukluğu yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada televizyon bakmak başka alanlara yöneleceğine, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments