Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada televizyon hediye edildiğini görmek

Rüyada televizyon hediye edildiğini görmek

Rüyada televizyon hediye edildiğini görmek istenen çalışmaların gerçekleştirilemeyeceğine, az da olsa bir kazanç elde edeceğine, kendine olan özgüvenine kavuşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına işaret eder.

Rüyada televizyon hediye edildiğini gördüyseniz:

  • Küçük bir işe atılmak veya farklı yerlere iş başvurusunda bulunmak olumlu sonuçlar doğurabilir.

Rüyada televizyon hediye edildiğini görmek sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, keşiflerde bulunup, maceralara atılacağına tabir olunur.

Rüyada televizyon hediye almak çok zor günler geçireceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına, yeni gelir kaynakları keşfedeceğine alamet eder.

Rüyada televizyon tamir ettirmek tutuklu olan kimselerin ise beraat alıp özgürlüğüne kavuşacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, rüya sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine yorulmaktadır.

Rüyada televizyonda haber görmek kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına ve huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, maddi yükünün artacağına alamet eder.

Rüyada televizyonlar görmek her anlamda feraha kavuşacağına, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, eğitim konusunda bir kişiden destek alınacağına işaret eder.

Rüyada televizyonun patladığını görmek sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, savurgan bir hayat yaşayacağına, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına delalet eder.

Rüyada televizyon tamir etmek sorunlarından ve borçlarından kurtulacağına, bunun keyfini kutlama ya da eğlence yaparak çıkaracağına, rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine ve kişinin kaderini yaşamak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada televizyon silmek bir süre bu durumun devam edeceğine ancak daha sonra yaşanacak olan bazı güzel gelişmeler sayesinde sorunların çözüm bulacağına, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına, işlere burnunu sokan insanlar olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments