Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada televizyon hediye almak

Rüyada televizyon hediye almak

Rüyada televizyon hediye almak Sıkıntıların, üzüntülerin ve kederlerin sona ermesine, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, kardeşleri ile girdiği bir işte yalnız başına bırakılacağına, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, bedeninin şifa bulacağına ve ruhunun da güzelleşeceğine delalettir.

Rüyada televizyon hediye almak gördüyseniz:

  • Dış görünüşünüzde değişiklikler yapabilir, hayran sayınızı arttırırken, artan iltifatlarla hayatınızı renklendirebilirsiniz.

Rüyada televizyon hediye edildiğini görmek hayatın yoluna gireceğine, sermayenin harcandığına değeceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, kader çarkının kişiden yana döneceğine rivayet eder.

Rüyada televizyon hediye almak yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, düşmanların çok üzüleceğine, ferah bir hayat yaşarken bir anda dara düşüleceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına tabir olunur.

Rüyada televizyon seyretmek kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, bilimsel bakış açısına sahip kimselerle ahbaplık ederek her zaman elit bir toplumda yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada televizyonda kendini görmek işinin ehli olan ve en tepedeki kişilerle hareket edip, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, bu işlerden kazanılacak para ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve bu sayede tüm sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulacağına, işlerinin rast gideceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına alamet eder.

Rüyada televizyon görmek aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına ve hep iyilik düşüneceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, zor durumda olanın da halinin gittikçe kötüleşeceğine delalettir.

Rüyada büyük ekran televizyon görmek çok rahat edeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada televizyona bakmak bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, sorunlarının ve üzüntülerinin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada televizyonda şarkı söylemek yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, çok büyük sıkıntılar ile karşılaşsalar bile herhangi bir şekilde kötü bir duruma düşmeyeceğine, ilerleyeceğine, yükseleceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments