Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada televizyonun patladığını görmek

Rüyada televizyonun patladığını görmek

Rüyada televizyonun patladığını görmek uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, maddi olarak çok rahat olunacağına, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, büyük adımlar atılacağına, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, ancak daha sonra ortaya çıkacak ve rüyayı gören kişinin zor zamanlar geçirmesine ve aile hayatı içinde çok sıkıntılı ve zor durumlar ile karşılaşmasına sebep olacak olaylar yaşayacağına, bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, kudretinin yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada televizyonun patladığını gördüyseniz:

  • Başka kimselerle birlikte başarılı ekip çalışmaları yapabilirsiniz.

Rüyada televizyonun patladığını görmek karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, bilgisi ve kültürlü oluşu sayesinde herkes tarafından itibar göreceğine, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, kazancının azalmayacağına tabir olunur.

Rüyada volkan patladığını görmek çok kazançlı adımlar atıp büyük paralar kazanacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dağın patladığını görmek kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, ortaklı işlere girileceğine, hareketleneceğine ve sürpriz gelişmelere gebe olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yıldızın patladığını görmek kötü olayların meydana geleceğine, vefakar bir insan olunacağına, büyük başarılara imza atılacağına, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada lastiğin patladığını görmek sıkıntılı bir dönemin ardından çok kazanç elde edeceği bir döneme gireceğine, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada çıbanın patladığını görmek birlikteliğe başlayacağına, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada uçağın düşüp patladığını görmek mallarının artacağına, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan rüya sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada denizin patladığını görmek iş anlamında daha geç kariyer yapacağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, gönül ilişkilerinizde mutluluğa ereceğinize  alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments