Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada telefonunun suya düştüğünü görmek

Rüyada telefonunun suya düştüğünü görmek

Rüyada telefonunun suya düştüğünü görmek ferahlığa çıkılacağına, yüzün güleceğine, artık daha rahat, kolay ve güzel bir hayatı olacağına, kötü günlerini arkasında bırakacağına, yaralayacağına ve küstüreceğine, üzüntülerin sevince döneceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, insan sevindireceğine, dua alacağına, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine ve sevdiği kişinin bir dediğini iki etmeyeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına yorulur.

Rüyada telefonunun suya düştüğünü gördüyseniz:

  • Evinizi veya özel ilişkilerinizi ilgilendiren değişiklikler söz konusu olabilir.

Rüyada suya düşen telefon görmek dertlerden, tasalardan ve sıkıntılardan uzak, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, başarılarının daim olacağına delalettir.

Rüyada telefonun suya düşmesini görmek büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına tabir olunur.

Rüyada cep telefonunu suya düşürmek kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, çok pişmanlık duyacağına, devlet ile ilgili bir işten olumsuz sonuç alınacağına, ele geçen parada artış olacağına delalettir.

Rüyada suya telefon düşürmek evliliğinin istediği gibi çıkmayacağına, işlerine yeni işler katacağına, bereket ve zenginlik sahibi olacağına yorulur.

Rüyada telefonu suya düşürmek huzura kavuşacağına, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına işaret eder.

Rüyada telefonunu suya düşürmek hayallerinin gerçekleşeceğine, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına delalet eder.

Rüyada telefonunun suya düştüğünü görmek sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, gayrimenkul işine girerek zenginliğini arttıracağına, hayırlı bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada cep telefonunun suya düştüğünü görmek zamanının boşa gideceğine, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, böylece aynı hataları yapmayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments