Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada telefonu suya düşürmek

Rüyada telefonu suya düşürmek

Rüyada telefonu suya düşürmek sırrın kimselere söylenmeyeceğine ve unutulacağına, daha güzelleşeceğine yakışıklı olacağına, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine ve kişiler arasında çok daha büyük bir bağın ortaya çıkacağına, kalp kırmayacağına, işitilecek kötü sözler ve hakaretler yüzünden kalp kırıklığı yaşanacağına, aklını kullanarak ve yakın tanıdıklarına danışarak içinde bulunduğu sorunlu durumdan en zararsız şekilde sıyrılacağına, maddi ve manevi olarak büyük zarara uğrayacağına, kişinin kazancının çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada telefonu suya düşürmek gördüyseniz:

  • Gelecek planlarınızı oluşturmalısınız.

Rüyada cep telefonunu suya düşürmek çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, başarıya ulaşacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, tövbelerinin kabul olacağına, işinin gücünün de rast gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada telefonun suya düşmesini görmek buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, kendisini iyi hissedeceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, trenin tünelden çıkması ise çalışma hayatında yaşadığınız zorlukların biteceğine tabir olunur.

Rüyada cep telefonunun suya düştüğünü görmek sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, aksiliklerin bu sayede aşılacağına, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına rivayet eder.

Rüyada suya düşen telefon görmek imkân sahibi olacağına, dinsiz birinin meşakkat ve sıkıntısını üzerine almaya, kişinin maaşının yetmemesi durumunda borç almaya başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada telefonunu suya düşürmek hayallerini büyüterek, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, yaşadığı bu durumlarda destekçisinin çok olacağına, eline geçen fırsatların yeni yollar açması sayesinde maddi ve manevi durumunun gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine delalettir.

Rüyada telefonunun suya düştüğünü görmek halinin ve vaktinin de çok iyi olacağına, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, sağlığın da bozulacağına alamet eder.

Rüyada cep telefonu suya düşürmek sözlerinden çıkmayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına, elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine inanılır.

Rüyada suya telefon düşürmek neşesini ve huzurunu yitireceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine ve çok para kazanacağına, amaçlarına ulaşacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments