Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suya düşen telefon görmek

Rüyada suya düşen telefon görmek

Rüyada suya düşen telefon görmek hastalığını yenmeyi başaracağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine ve dua alacağına, bir sebeple başka yollar aranacağına, kişinin kötü günler geçireceğine, kişinin kazancının çoğalacağına, işlerinin büyüyeceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına delalet etmektedir.

Rüyada suya düşen telefon gördüyseniz:

  • Ani tepki ya da hareketler olayların veya sizin raydan çıkmanız anlamına gelebilir.

Rüyada telefonunun suya düştüğünü görmek çevresinin kalabalıklaşacağına ve sosyal ilişkilerinin de daha canlı ve daha güçlü hale geleceğine, sorunların kısa zamanda temizleneceğine, uzun zamandan beri yaşanan iş stresinin bu sayede atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada telefonunu suya düşürmek ruhuna hayrat yapılacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, sevdiği insana kavuşacağına, sağlığının kötüye gideceğine delalettir.

Rüyada cep telefonu suya düşürmek dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, bu nedenle de tüm umutlarını yitireceğine, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, küslüklerin en yakın zamanda arabulucular sayesinde yok olacağına delalettir.

Rüyada cep telefonunun suya düştüğünü görmek hayatının, düzeninin, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, ziyandan ve kendisinden menfaat bekleyen kişilerden uzaklaşacağına, huzura ve sıhhate kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada suya düşen telefon görmek her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, nitelik ve farklılık geleceğine, işlerinden belirsizlik olacağına inanılır.

Rüyada cep telefonunu suya düşürmek çok hızlı bir şekilde müdahale etmesine rağmen sorunun bir türlü çözülememiş olduğuna ancak daha sonra biraz daha sabır ve gayret ile sorunu tamamen ve hiçbir zarara uğramadan ortadan kaldıracağına, ticaret ile uğraşılıyorsa bol kazanç getiren ortaklıklar yapılacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada suya telefon düşürmek huzurunu kaçıran her türlü davranış ve konuşma şekillerinden uzaklaşıp çok daha anlayışlı ve hoşgörülü biri olacağına, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına ve ailesine de son nefesine kadar bakıp, onları rahat ettireceğine, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine işaret eder.

Rüyada telefonun suya düşmesini görmek çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, sofraların zenginliğine, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments