Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada telefonun suya düşmesini görmek

Rüyada telefonun suya düşmesini görmek

Rüyada telefonun suya düşmesini görmek el üstünde tutulacağına, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, sermayesinin çoğalacağına, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, tartışmaların son bulacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, ruhunu ve bedenini dinlendireceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada telefonun suya düşmesini gördüyseniz:

  • Evinize, ailenize veya hayatınızı nasıl daha iyi bir yer haline getirebileceğinize odaklanabilirsiniz.

Rüyada suya düşen telefon görmek mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine alamet eder.

Rüyada cep telefonunu suya düşürmek direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada telefonunu suya düşürmek yeni şeyler keşfedeceğine, makama ve rızka sahip olacağına, herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine işaret eder.

Rüyada telefonun suya düşmesini görmek maddi sıkıntılardan kurtulup bol kazanç elde edilecek işlerde başarı sahibi olunacağına, sorunların ve sıkıntıların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşacağına, çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada cep telefonunun suya düştüğünü görmek zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, çok büyük bir sevgi ve azimle ibadetlere devam edileceğine rivayet eder.

Rüyada telefonunun suya düştüğünü görmek saygınlık kazanacağına, maddi olanaklarının da elinden kayıp gideceğine, çok büyük yenilikler yapacağına ve her zaman çok daha akıllıca düşünüp kendisini geliştireceğine rivayet eder.

Rüyada suya telefon düşürmek kişinin kendisini toplumdan ve yakın çevresinden izole ederek, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına yorulur.

Rüyada cep telefonu suya düşürmek çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine ve daha fazla maddi olanak sahibi olacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments