Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada telefonunu suya düşürmek

Rüyada telefonunu suya düşürmek

Rüyada telefonunu suya düşürmek kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, eğer bu rüyayı gören kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, karlı çıkacağına, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine hatta yanına gidip kendisine her konuda destek olmaya çalışacağına, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, çeşme ya da okul gibi bir hayrat yaptırarak pek çok hayır duası kazanacağına tabir olunur.

Rüyada telefonunu suya düşürmek gördüyseniz:

  • Her şeyi son derece kolaylaştıracak olan buluş veya fikirler üretmeniz mümkündür.

Rüyada suya düşen telefon görmek sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına, işlerin yolundan çıkacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, ailesini ve kendisini korumak için her zamankinden daha dikkatli olacağına delalet eder.

Rüyada telefonunu suya düşürmek yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, rüya sahibinin kazancının artacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına delalettir.

Rüyada cep telefonunu suya düşürmek rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, gelirinin düşeceğine ve rızkının azalacağına delalettir.

Rüyada telefonu suya düşürmek para sahibi olacağına, iş konusunda büyük ve engin tecrübelere sahip bir kişi ile büyük bir ortaklık kurulacağına, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada cep telefonunun suya düştüğünü görmek kurtuluş yollarına ulaşacağına, hedeflerine kavuşacağına, birçok kişi tarafından beğenilen bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada telefonun suya düşmesini görmek karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, uzun zamandan beri içinde saklayıp kimseye söyleyemediği bir şeyi söyleyip kurtulacağına, zor durumda olan kişilerin de gittikçe batacağına alamet etmektedir.

Rüyada suya telefon düşürmek yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına alamet eder.

Rüyada telefonunun suya düştüğünü görmek iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine, rüya sahibinin yeniden iç huzuru bularak daha iyi bir hayata kavuşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments