Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suya telefon düşürmek

Rüyada suya telefon düşürmek

Rüyada suya telefon düşürmek çok kazançlı yatırımlara gireceğine, dertlerin günden güne artacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, bunun da kendisini çok iyi hissetmesine vesile olacağına, çok büyük özgüven kazanacağına, hayatın yoluna gireceğine, kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına, çok önemli noktalara geleceğine, tatlı ve güzel bir yoğurt görmesi ise alın terinin karşılığını alacağına, arkadaş ve dostlardan mühim bir yardım alınacağına alamet eder.

Rüyada suya telefon düşürmek gördüyseniz:

  • Birkaç farklı alana doğru çekiliyor olabilirsiniz.

Rüyada cep telefonu suya düşürmek işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine ve kendisine daha uygun ve daha güzel bir hayat kurarak çok uzun zamandan beri ertelediği hayallerine kavuşacağına, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine ve yaşadığı bir hastalık varsa şifa bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada telefonunun suya düştüğünü görmek huzurlu aile ortamının yaşananlardan dolayı bozulacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine delalet eder.

Rüyada cep telefonunu suya düşürmek mal edineceğine, işinden geri kalacağına, geçim derdini bırakıp, canının derdine düşeceğine, yaşadığı ve çektiği zahmetten ve çileden sıyrılmayı başaracağına alamet etmektedir.

Rüyada suya telefon düşürmek işinde profesyonel kimse olacağına, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada telefonun suya düşmesini görmek dost ve akrabaları ile mutlu olacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada suya düşen telefon görmek hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, sorumlulukların yerine getirileceğine, hayallerine, isteklerine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına yorulur.

Rüyada telefonu suya düşürmek daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, yaşamının yoluna gireceğine, çok zor ve sıkıntılı günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada cep telefonunun suya düştüğünü görmek iyiliğe kavuşacağına, çok şaşırıp büyük bir mutluluk yaşayacağına, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments