Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinden mesaj gelmek

Rüyada sevdiğinden mesaj gelmek

Rüyada sevdiğinden mesaj gelmek kendi işinin sahibi olacağına, planlı ve programlı davranacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, maddi gücünün yerine geleceğine, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, elindeki malların gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğinden mesaj gelmek gördüyseniz:

  • Başkalarının görev veya sorumluluklarını almamaya özen göstermelisiniz.

Rüyada sevdiğinden mesaj geldiğini görmek büyük ve güzel işler yapacağına, adını yaptığı işle duyurup, ün salacağına, bir sebeple doğru yoldan sapacağına işarettir.

Rüyada sevdiğin kişiden mesaj geldiğini görmek eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına, kendisiyle de gururlanacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğinden mesaj gelmek daha farklı işlerle de uğraşılmaya başlanacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada telefondan mesaj geldiğini görmek huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına, bir sebeple biraz daha azim ve sabır göstermesi gerektiğine, bu şekilde davranırsa istediği herşeye rahat bir şekilde ulaşacağına, kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine işaret eder.

Rüyada mesaj geldiğini görmek moral bulacağına, hafifleyeceğine, yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, başına bazı musibetlerin geleceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliden mesaj gelmek ilerleyen dönemlerde üst bir mevkiye terfi alınacağına, endişelerin ve korkuların geçeceğine, elinin darlığa düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada telefonuna mesaj gelmek işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine yorulur.

Rüyada sevgiliden mesaj geldiğini görmek zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, parasal sıkıntıların son bulacağına, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments