Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada telefonunun çizildiğini görmek

Rüyada telefonunun çizildiğini görmek

Rüyada telefonunun çizildiğini görmek aslında çok mütevazı hayalleri olmasına rağmen kendisine mucize gibi gelecek olumlu gelişmeler yaşayacağına, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına, az çalışarak çok gezeceğine, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, tamamen içine kapanacağına, üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, hayırlı bir haber alınacağına inanılır.

Rüyada telefonunun çizildiğini gördüyseniz:

  • Başka kimseleri yavaşlatıyorsunuz.

Rüyada telefonun çizildiğini görmek sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına, insanlar arasında çok saygın bir pozisyona yükseleceğine, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada telefonunun çizildiğini görmek aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine, zararların telafi edileceğine, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada gözünün çizildiğini görmek kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, strese gireceğine, çok yoğun çalışacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine delalet eder.

Rüyada arabanın çizildiğini görmek sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, hayırlı gelişmelerin yaşanacağına işaret eder.

Rüyada sırtının çizildiğini görmek akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, yolunun açık olacağına, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine, ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına rivayet eder.

Rüyada kolunun çizildiğini görmek sıkıntı yaşanacağına, maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına delalettir.

Rüyada bıçakla çizilmek can derdine düşeceğine, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacağına yorulmaktadır.

Rüyada elinin çizildiğini görmek ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, sağlık problemleri nedeniyle zor günler geçireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments