Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arabasının çizildiğini görmek

Rüyada arabasının çizildiğini görmek

Rüyada arabasının çizildiğini görmek eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, bahtının da çok parlak olacağına, bir koyduğu işten üç alacağına, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, dileklerinin yerine geleceğine ve tövbelerinin de amacına ulaşacağına, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine ve sıkıntılarının son bulacağına delalettir.

Rüyada arabasının çizildiğini gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işler, sanatsal başlıklı konular veya estetik alanlarda davetler, teklifler veya öneriler söz konusu olabilir.

Rüyada arabasının çizildiğini görmek ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, kötü yola sapmayacağına ve hak yemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada çizilmiş araba görmek haneye bolluk ve berekete dolacağına, zengin olmasa da, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına işaret etmektedir.

Rüyada telefonunun çizildiğini görmek sorunların çözülmesi için çok kararlı ve daha çevik davranılacağına, zor günlerin biteceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kolunun çizildiğini görmek onlar sayesinde moral bulacağına, neşeleneceğine, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, hayat boyu kendisine yardım eden insanlar sayesinde hiçbir zorluk çekmeden yaşayacağına alamet eder.

Rüyada arabanın çizildiğini görmek sağlığının geri geleceğine, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, işiyle nam salacağına, keyfinin yerinde olduğunu, işinin gücünün rast gittiğini, kurulu düzenin devam ettiğini, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine inanılır.

Rüyada kollarının çizildiğini görmek uzak bir yola gidileceğine ve üzüntü verici bir olay yaşanacağına, ekmek kapılarının kapanacağına, gelirin tükeneceğine, başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüzü çizilmek aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, istediği herşeye ulaşabileceğine, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına inanılır.

Rüyada çizilmiş tencere görmek ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, ümitlerinin son bulacağına, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments