Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözünün çizildiğini görmek

Rüyada gözünün çizildiğini görmek

Rüyada gözünün çizildiğini görmek hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, onları tebrik edeceğine, sorunların hallolacağına, üzüntülerini ve sorunlarını bu sayede sona erdireceğine, iflasın eşiğine geleceğine, parasız kalacağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada gözünün çizildiğini gördüyseniz:

  • Başkalarını organize etmeye veya harekete geçirmeye çalışarak zaman kaybediyorsunuz.

Rüyada gözünün çizildiğini görmek aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine, ona yardımcı olacağına delalet eder.

Rüyada arabanın çizildiğini görmek sevdiği kişilerle süreki tartışacağına, edeceği duaların ve yapacağı hayırların da boşa çıkacağına, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına yorulur.

Rüyada kolunun çizildiğini görmek parasal ve ruhsal olarak çok mutlu ve huzurlu olacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine ve bol hayır duaları alınacağına delalettir.

Rüyada sırtının çizildiğini görmek huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, umutlarının ve emeklerinin boşa gitmemiş olacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına delalet etmektedir.

Rüyada arabasının çizildiğini görmek sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına, hayal edilen şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine delalet eder.

Rüyada telefonunun çizildiğini görmek böylece yüzünün güleceğine, sıkıntılı bir işe girileceğine, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına alamet eder.

Rüyada telefonun çizildiğini görmek Mutluluk verici gelişmelerin yaşanacağına, işinin de hep yürüyeceğine, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine inanılır.

Rüyada çizilmiş tencere görmek sorunlarını bu sayede çözeceğine, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, isteklerine kavuşacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments