Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada telefonun çatladığını görmek

Rüyada telefonun çatladığını görmek

Rüyada telefonun çatladığını görmek borçlarının kapanacağına, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, bu olaylardan herhangi bir zarara uğramadan kurtulacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, atılımlarının ve girişimlerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, hastalıkların haneden uzak olacağına, beklentilerine ulaşacağına, zafer elde edeceğine, uzun süre kendini toparlayamayacağına, mülkiyetinin de artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada telefonun çatladığını gördüyseniz:

  • Köşeyi dönünce pek çok olay yerli yerine oturmaya başlıyor.

Rüyada telefonun camının çatladığını görmek günahtan arınmış bir yaşama sahip olup, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, iyileşme göstereceğine, çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirip her zaman insanların gözünde çok saygın ve başarılı biri olarak yer alacağına tabir olunur.

Rüyada telefonun çatladığını görmek atacağı adımlar ve göstereceği sabır sayesinde hiç düşünmediği kadar büyük başarılara imza atacağına, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, sorunların çözüleceğine, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine işarettir.

Rüyada telefon ekranının çatladığını görmek endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, büyük başarılar kazanacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kulağının çatladığını görmek aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, istediği her şeyi elde edebileceğine, büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine yorulur.

Rüyada evin duvarının çatladığını görmek kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, sahici ve kalıcı mutluluğu yakalayacağına, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine işaret eder.

Rüyada alyansının çatladığını görmek emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada aynanın çatladığını görmek rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına alamet eder.

Rüyada yerin çatladığını görmek özel muamele göreceğine, eğlenceli günler geçirileceğine, ticaretinin genişleyeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments