Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göbeğin çatladığını görmek

Rüyada göbeğin çatladığını görmek

Rüyada göbeğin çatladığını görmek iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok güzel haberler ile dönüleceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, fenalıkta bulunmaya, sevdiği kişilerle bir sorun yaşayacağına, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına tabir olunur.

Rüyada göbeğin çatladığını gördüyseniz:

  • Çok küçük sebepler nedeniyle bile karşınızdaki kimselere saldırmaya eğilimlisiniz.

Rüyada göbeğin çatladığını görmek eşine ve çocuklarına gereken önemi bir süre gösteremediği için kişinin moralinin bozulacağına, söylediklerinin çıkacağına, kaderinin değişip, yüzünün güleceğine rivayet eder.

Rüyada dişi çatlamak rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine ve yaptığı iş ile anılır olacağına, hasret çekileceğine, sorunlarının ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada camın çatladığını görmek bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, sorunlarını aşacağına delalet eder.

Rüyada elinin çatladığını görmek eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına, alım gücünün artmasına, yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına işarettir.

Rüyada bardağın çatladığını görmek yaşanan kötü anıların silineceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine ve yakın zaman içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, kazancını arttırıp mal ve mülk sahibi olacağına yorulur.

Rüyada telefon ekranının çatladığını görmek bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, bu zarar yüzünden alınan borcun uzun bir süre boyunca ödenemeyeceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına işarettir.

Rüyada yüzünün çatladığını görmek kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, bekarsa çocuk sahibi olmasında bazı aksilikler yaşayacağını ve aşılama ya da tüp bebek gibi yöntemlerle ilerde bebek sahibi olabileceğine, elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına alamet eder.

Rüyada depremde evinin duvarının çatladığını görmek özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, günah işlemeyi terk edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments