Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elinin çatladığını görmek

Rüyada elinin çatladığını görmek

Rüyada elinin çatladığını görmek sorunların ve sıkıntıların biteceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, toplum tarafından el üstünde tutulup saygı ve hürmet göreceğine, kişinin tüm hayatının değişeceğine, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına, şansının ve bahtının açılacağına, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, mutluluk gözyaşı dökeceğine delalettir.

Rüyada elinin çatladığını gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız, akrabalarınız veya komşularınızla ilişkilerinizde yanlış anlaşılmalara veya yanılgılara bağlı problemler yaşanabilir.

Rüyada elinin çatladığını görmek bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve sevilen bazı eşyaların çalınacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine işarettir.

Rüyada ellerinin çatladığını görmek kişinin dar günler için kenara para atmaya çalışacağına, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, varlıklı biri ise mal varlığının daha da artacağına inanılır.

Rüyada bardağın çatladığını görmek gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, sıkıntıların, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına, herkesin karşısında el pençe divan duracağına yorulmaktadır.

Rüyada depremde evinin duvarının çatladığını görmek aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, aradığı aşkı bulacağına ve Allah’ın kendisine sevdiği ile yaşamayı er ya da geç nasip edeceğine, övgü dolu sözler işiteceğine işaret eder.

Rüyada alyansın çatladığını görmek büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, sorunların teker teker çözüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada topuğunun çatladığını görmek ters giden olayların düzeleceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, işinden çıkarılacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine delalet eder.

Rüyada aynanın çatladığını görmek çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına, rüyayı gören kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına yorulur.

Rüyada ayağının çatladığını görmek hasta ise bakacağına veya refakat edeceğine, hasret kaldıklarına kavuşacağına, kendisini kıskanan ve yaptığı işleri kötüleyen insanlara karşı çok büyük bir başarı kazanacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments