Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada binanın çatladığını görmek

Rüyada binanın çatladığını görmek

Rüyada binanın çatladığını görmek parasal ve ruhsal sorunların artacağına, dertlerin biteceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, daha doğru karar verebilmesi için ona yardımcı olacağına, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, borcunun kalmayacağına, maddi rahatlamanın yanı sıra gelirin bir kısmıyla yatırım yapılacağına, hayal edilen şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine delalet eder.

Rüyada binanın çatladığını gördüyseniz:

  • Gereksiz veya yüksek meblağlı harcama ya da borçlardan kaçınmanızda fayda var.

Rüyada binanın çatladığını görmek uzun zamandan beri yaşanan iş stresinin bu sayede atılacağına, mevkisinde sevilen ve sözü dinlenen, önemli bir şahsiyet olacağına, çok eğleneceğine, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına delalettir.

Rüyada ellerinin çatladığını görmek geleceği için de kendisine cesaret vereceğine, kindar olacağına, işlerinin açılacağına, hayatının yoluna gireceğine alamet eder.

Rüyada telefon ekranının çatladığını görmek hayallerinin gerçekleşeceğine, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, geçim derdinin sona ereceğine, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına, eğitim hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada aynanın çatladığını görmek kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, düzenin kurulacağına, başarının garantileneceğine, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine delalet eder.

Rüyada alyansın çatladığını görmek yakın zamanda hayır, nimet ve berekete ereceğine, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, çaresiz durumlarda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada evin çatladığını görmek masraflarının azalacağına, bir sebeple kendisine dikkat etmesi daha soğukkanlı davranması ve gelen bütün sorunların ve sıkıntının Allah’tan geldiğini düşünmesi gerektiğine ve bu sayede kendisini kısa bir zaman içinde toparlayacağına, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına işarettir.

Rüyada evin duvarlarının çatladığını görmek huzura, keyfe, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine alamet eder.

Rüyada bardağın çatladığını görmek tanıdığınız birinin eli ve diliyle insanları rahatsız ettiğine, borçlarını ödemeyi başaracağına, onlardan büyük hayır göreceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments