Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada telefon kabı almak

Rüyada telefon kabı almak

Rüyada telefon kabı almak hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, sıkıntılarının sorunlarının biteceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, onların gerçek yüzlerini gözleriyle görene kadar onları dost sanarak, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine yorulur.

Rüyada telefon kabı almak gördüyseniz:

  • Yapmaktan keyif aldığınız şeylere odaklanmalısınız.

Rüyada telefonu yüzüne kapatmak maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, lüks, konfor içinde olacağına, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına inanılır.

Rüyada cep telefonu kapatmak devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, zor zamanların biteceğine, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, hayatının kalan kısmında da o kimseyle birlikte işler yapacağına alamet eder.

Rüyada telefonu kapatmak güzel bir evliliğe, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, azı dişlerini çektirmek aile içi çözüme kavuşmayan meselelerde rahatlama yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada telefon kabı almak birçok dedikoduya maruz kalacağına, aile içinde bastırılması ve dışarıya sezdirilmemesini icap edecek bir gelişmenin yaşanacağına, hane içerisine huzur ve mutluluk dolacağına alamet etmektedir.

Rüyada telefon kabı görmek sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, yokluğa, darlığa düşeceğine, rızkından olacağına yorulur.

Rüyada telefon kapatmak dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, sorunların bu sayede çok kısa sürede ve kolay bir şekilde ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada gözleri kapatmak ağız tadının kaçacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına ve hayırlı kişiler ile hayırlı işlere gireceğine, kötülüklerden uzaklaşacağına yorulur.

Rüyada gözü kapatmak bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına ve ailesine de son nefesine kadar bakıp, onları rahat ettireceğine, her iki tarafında konuyu kapatmaya yanaşmayacağına, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments