Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cep telefonu kapatmak

Rüyada cep telefonu kapatmak

Rüyada cep telefonu kapatmak çok üzüleceğine, onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, kendini yiyip bitireceğine, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada cep telefonu kapatmak gördüyseniz:

  • Edineceğiniz tecrübe şimdiye kadar olan biten şeyleri daha iyi anlamanızı sağlayabilir.

Rüyada cep telefonu kapatmak uğranılan zararların telafi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına, eşiyle arasındaki aşkın uzun yıllar devam edeceğine, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırılmış cep telefonu görmek ruhsal olarak çok iyi olunacak bir döneme girileceğine, yeni malların alınacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, eğlenceli ve güzel ortamlarda bulunacağınıza, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına rivayet eder.

Rüyada cep telefonu çalınmak refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına, evinde kaynayan tenceresinin boş kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada cep telefonları görmek sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, iflasın eşiğine geleceğine, parasız kalacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine yorulur.

Rüyada cep telefonu kaybedip bulmak ilk etapta durumu kaldıramayacağına, zorluklarının biteceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cep telefonunun yandığını görmek bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına, eksik olan yanının tamamlayacağına rivayet eder.

Rüyada cep telefonuyla aranmak iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, ticaretinin genişleyeceğine, kazancının çoğalacağına, sevinileceğine ve huzurlu olunacağına işarettir.

Rüyada cep telefonu çalmak çok iyi yerlere gelip büyük miktarda para kazanacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments