Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada telefonu kapatmak

Rüyada telefonu kapatmak

Rüyada telefonu kapatmak sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, yorgun ve hasta hissedeceğine, rahatlığa ve güzel bir yaşantının geleceğine, elinin darlaşacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada telefonu kapatmak gördüyseniz:

  • Olayları dramatik hale getirerek sizi yönlendirmeye çalışan kişiler olabilir.

Rüyada cep telefonu kapatmak arkadaşlarını ve dostlarını da iş yaptığı camiadan seçeceğine, işinin başından ayrılmayacağına, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada telefonu yüzüne kapatmak özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, ferahlığa çıkacağına ve çözümsüz kalmış problemlerin çözümleneceğine, kariyer planının altüst olacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada telefon kabı almak çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada telefon kabı görmek kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına ve bu düzende yeni insanlara da yer vermeyeceğine, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına rivayet eder.

Rüyada telefonu kapatmak zamandan da kar edeceğine, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına yorulur.

Rüyada telefon kapatmak hafifleyeceğine, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, birçok dertle muhatap olacağına, çok zor bir duruma düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada evin kapisini bulamamak istediği yola çıkacağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine alamet eder.

Rüyada mevlana hazretlerinin kabrini görmek heyecan yaratacak olaylar yaşanacağına, huzurun bozulacağına ve sıkıntılarla baş etmekte zorluk çekileceğine, başarının ve mutluluğun geleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments