Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada telefon kapatmak

Rüyada telefon kapatmak

Rüyada telefon kapatmak sürekli yerinde sayacağına, hayatın düzene gireceğine ve disipline oturacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, uzun bir müddet sıkıntı yaşanacağına, yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine, toplum içindeki yerin değerleneceğine, hayat içerisinde çok mutlu olunacağına delalettir.

Rüyada telefon kapatmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız inişli çıkışlı durumlar gösteriyor.

Rüyada telefonu kapatmak keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, yapılan hataların çok zarar getireceğine, kısmetlerin günden güne artacağına alamet etmektedir.

Rüyada telefon kapatmak eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine hem de çalıştığı işi çok başarılı bir noktaya taşıyacağına, stresten uzaklaşılacağına, akrabalarının, yakınlarının, arkadaşlarının ve dostlarının yardımıyla sıkıntılarından, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına işarettir.

Rüyada telefon kabı almak sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, her türlü kötülükten uzakdurulacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine işaret etmektedir.

Rüyada telefonu yüzüne kapatmak kazancının da artacağına, bolluk ve bereketin artacağına, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, bu durumun iş hayatına da yansıyacağın ve iş hayatında gayet güzel giden çalışmaların durma noktasına geleceğine tabir olunur.

Rüyada telefon kabı görmek rakiplerin teker teker alt edileceğine, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada cep telefonu kapatmak sıkıntılı bir işe girip gösterilen sabır sayesinde altından kalkılacağına, güzel huylarını terk edeceğine, inancını bir kenara atacağına, uzun zamandan beri yaşanmamış olan zararlarla karşılaşılacağına ve kimseden destek alınamadığı için büyük bir çıkmaza girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada akan musluk kapatmak iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına, geçiminin kolaylaşacağına, trend olan bir markanın başına geçileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kabe için ağlamak kendisi kadar ailesinin de mutlu mesut günler geçireceğine, iş sahibi olunacağına, evlendiklerinde eşleri tarafından çok sevileceklerine ve saygı göreceklerine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments