Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada telefon kabı görmek

Rüyada telefon kabı görmek

Rüyada telefon kabı görmek çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, çok zor zamanlar geçirdikten sonra maddi ve manevi olarak düze çıkacağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, işinin de, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, yolunda huzurla devam edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada telefon kabı gördüyseniz:

  • Pozisyonunuzu yükseltmek veya evden yürütülebilecek çalışmalar yapmak istiyor olabilirsiniz.

Rüyada cep telefonu kapatmak bir sebeple çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, de elinin bollaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada telefon kabı almak kendisi için neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar veremez olacağına, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada telefon kabı görmek saadete ereceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına rivayet eder.

Rüyada telefon kapatmak eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, güzel günlere kavuşacağına, toplumun sevgisini daha fazla kazanacağına delalet eder.

Rüyada telefonu kapatmak arkasından iyi konuşulacağına, sorunlardan kısa süre içinde kurtulmaya, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine alamet eder.

Rüyada telefonu yüzüne kapatmak para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, başarılı bir kişi olunacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine işaret eder.

Rüyada pencere kapatmak iş hayatını hareketlendirecek gelişmeler yaşayacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, hem mal ve para kaybedeceğine hem de yüzünü yere eğdirecek işlere bulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kabede put görmek onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, ailede rızık yokluğuna düşeceğine, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments